Internet

Tekst & Uitleg ontwerpt, host en onderhoudt websites voor bedrijven. Voor het ontwerpen/produceren van een site gebruiken we verschillende technieken, zoals Joomla (maatwerk of met standaard templates), wordpress, flash en html/css. Een en ander is afhankelijk van de functionaliteiten en het budget.

Is de website eenmaal klaar om online gezet te worden, dan kan Tekst & Uitleg optreden als provider. Wij hebben in Amsterdam een eigen 'dedicated server', die speciaal voor dit doel is ingericht. Zijn er onverhoopt problemen dan bel je ons en krijg je direct iemand aan de lijn die je helpt. Wij verzorgen desgewenst ook de domeinregistratie van één of meerdere namen. In overleg kunnen wij ervoor zorgen dat de website regelmatig hoog staat in de ratings van de zoekmachines, zodat de website gemakkelijk te vinden is. Meer informatie over websites en internet: 0486-463112 of info@uitleg.nl.
Manders Mode Payroll Today
3 Heere ABC Restaurant
Van Hout Theo Reinders

Manders Mode

Site compleet gemaakt in Flash, het grafisch ontwerp is ontwikkeld door Visual Inpirations.

Payroll Today

Op maat gemaakte Joomla website met verschillende functionaliteiten zoals: documenten downloads, 'bel-me-terug' functie en voor elke webpagina een aangepaste header (bovenste afbeelding van de site).

3Heere

Een site die in zijn geheel draait op Joomla de opdrachtgever kan hierdoor de site eenvoudig zelf aanpassen. Er is een standaard template aangepast naar de 'look en feel' van het Grand Café. Verder is wordt er gebruik gemaakt van een agenda-module.ABC Restaurant

Een flash-intro, die in een zeer korte tijd de formule van ABC uiteenzet en maatwerk Joomla, helemaal aangepast naar de wens van de opdrachtgever, inclusief een nieuwsbrief-module die prima werkt tot zo'n 15.000 abonnees.

Van Hout’s aannemingsmaatschappij

Joomla site met wisselende foto's in de header (top van de site) en een fotoboek module waarme de opdrachtgever zelf foto's kan plaatsen.

Hypotheek- & Financieel Adviesbureau Theo Reijers

Ook een Joomla site met een rss feed nieuws module met het laatste financiële nieuws op de homepage.